БМВ

Тојота Celica или BMW


Доста интересно стар Тојота Celica, во која, меѓу другото, предната решетка со приложување две бубрезите во стилот на BMW …
Повеќе >

Авто како дизајниран од страна на Хомер Симпсон


Јас неодамна имаше пик-ап од филмот На Flintstones и денес повторно да се промени автомобил како дизајниран од страна на Хомер Симпсон од Симпсонови, се разбира, природна големина и целосно функционални. Во една епизода на Симпсонови, Хомер најде неговиот полубрат, кој возел автомобил компанија во Детроит наречен Пауел Моторс. Хомер користи сите нивни брилијантни идеи за нов автомобил и дојде до Пауел Моторс, каде што тој дизајниран нов автомобил, според неговите брилијантни идеи. Автомобилот по официјалното претставување накратко водеше на автомобили за несреќата. Повеќе >

BMW 650i Gran Coupe и модели


Официјалните фотографии застрелан од Уве Düttmann БМВ стил “бурлеска стил” во, во кој го гледате nastřídačku две прекрасни модели и BMW 650i Gran Coupe. Фотографии ќе биде јавно презентирана во Париз Изложба на фотографии во Лос Анџелес.
Повеќе >

Смешно БМВ М3 (E36)


Неодамна имавме исклучително разновидна БМВ 3 Исечете (E36) а денес имаме доста лудо БМВ М3 (E36).
Повеќе >

Екстремно шарени БМВ 3 Исечете (E36)


Јас лично сериски изглед на BMW 3 Серија Купе (E36) многу прекрасен, и искрено не би менувал ништо на неа, но сопственикот на оваа купе има спротивно гледиште на своите E36 “подобрена” според вашиот вкус.
Повеќе >

BMW X5: подесување забава

Првиот SUV од BMW X5 (Првата генерација), произведена од 1999 да 2007 е многу популарна, за жал, дури и приемници за да погоди еден Х5 е прикажано подолу: (

Повеќе >

Funny tuning BMW

Originally they were all nice, but it is always the possibility as corruptПовеќе >

APP Europe represents a BMW 1 M power 410 HP

APP Europe představuje BMW 1 M s výkonem 410 koní 1

Recently, a popular object editing becomes a BMW 1 M Coupe and are not far behind Europe APP tuner from Germany, who presented his version of the car. Car has undergone significant changes in both the hood and beyond. Повеќе >

BMW 3er off-road

Over the past week I’ve had two car neteréní remastered on off-road (Opel GT, Citroen DS), and finally all the good we have a BMW 3er (E30) built on the chassis of an off-roader, but unfortunately we do not know what. Повеќе >

BMW Z4 by JM Cardesign

BMW Z4 dostalo nový styl od JM Cardesign 1 - nahled

In the workshops JM Cardesign modified BMW Z4, which has undergone significant changes especially in appearance. Повеќе >