Се спротивстави на

Funny Lada Samara


Еден од најдобрите парчиња минува низ подесување несомнено најдете многу Лада автомобил, сметаат себеси тука. Оваа забава Лада Самара, секако, една од интересните делови.
Повеќе >

Lada Kalina funny tuning

Lada Kalina is not exceptionally interesting and vehicle for which people would roll, but this is not the case for the tensioned Kalina is sure to turn heads almost everyone. Повеќе >

Lada Niva to the races

Повеќе >

How it s made Lada Kalina


Повеќе >

Lada Niva with balloon tires (4 photos)


Повеќе >