Рено

Смешни Рено Safrane


Во целина, интересни подесување Рено Safrane, од задниот дел на Corvette и на влезната врата отворен стил Ламба во сите добро сега, но предниот дел од тоа е почеток на штимање што е срам. Но, и покрај корумпираните однапред е доста интересно парче од автомобилот.
Повеќе >

Смешни Рено 9


Рено 9 види на патот е веќе доста реткост кога ќе го видите, а како ветеран собири, но види на Рено 9 во подесување така што е бисер, но во Франција тие се најде пар. Па сега се погледне во две парчиња на третира топло …
Повеќе >

Смешни Рено Клио


Рено Клио автомобил е доста популарна, Така, денес имаме малку вкус смешни подесување.

Повеќе >

Funny Tuning Renault R 12


This is the tuning of the French Renault R 12 produced between 1970 and 1979th Повеќе >

Рено 5 6×6 (10 photos)

Рено 5 with a drive to all six wheels are definitely just stop.
Повеќе >