Во целина, интересни подесување Рено Safrane, од задниот дел на Corvette и на влезната врата отворен стил Ламба во сите добро сега, но предниот дел од тоа е почеток на штимање што е срам. Но, и покрај корумпираните однапред е доста интересно парче од автомобилот.