Kohët e fundit kam pasur marr-up nga filmi Flintstones dhe sot përsëri për të ndryshuar një makinë si dizajnuar nga Homer Simpson nga The Simpsons, sigurisht, jeta-size dhe plotësisht funksionale. Në një episod i The Simpsons, Homeri gjeti vëllanë e tij gjysmë-, që çuan kompania e makinave në Detroit quajtur Powell Motors. Homer përdorur të gjitha idetë e tyre të shkëlqyera për një makinë të re dhe erdhi tek Powell Motors, ku ai i projektuar një makinë të re, sipas ideve të tij brilante. Automobile pas prezantimit zyrtar shkurtimisht udhëhoqi automaker në rrëzimin.
Auto siç projektuar nga Homer Simpson është ndërtuar tani në seri BMW 3er (E30)