BMW

Toyota Celica ose BMW


Mjaft interesante vjetër Toyota Celica, në të cilat inter alia vuaj front bashkëngjitur dy veshkat në stilin e BMW …
Më shumë >

Auto siç projektuar nga Homer Simpson


Kohët e fundit kam pasur marr-up nga filmi Flintstones dhe sot përsëri për të ndryshuar një makinë si dizajnuar nga Homer Simpson nga The Simpsons, sigurisht, jeta-size dhe plotësisht funksionale. Në një episod i The Simpsons, Homeri gjeti vëllanë e tij gjysmë-, që çuan kompania e makinave në Detroit quajtur Powell Motors. Homer përdorur të gjitha idetë e tyre të shkëlqyera për një makinë të re dhe erdhi tek Powell Motors, ku ai i projektuar një makinë të re, sipas ideve të tij brilante. Automobile pas prezantimit zyrtar shkurtimisht udhëhoqi automaker në rrëzimin. Më shumë >

BMW 650i Gran Coupe dhe modelet e


Fotot zyrtare qëllua nga Uwe stil Düttmann BMW “stil estradë” në, në të cilën ju të shihni nastřídačku dy modele të bukura dhe BMW 650i Gran Coupe. Fotot do të prezantohen publikisht në ekspozitë Photo Parisit në Los Anxhelos.
Më shumë >

Funny BMW M3 (E36)


Kohët e fundit kemi pasur një BMW jashtëzakonisht të ndryshme 3 Pres (E36) dhe sot ne kemi mjaft të çmendur BMW M3 (E36).
Më shumë >

BMW Extremely ngjyra 3 Pres (E36)


Unë personalisht pamjen serial i BMW 3 Seria Coupe (E36) shumë i lezetshëm, dhe sinqerisht unë nuk do të ndryshojë asgjë në të, por pronari i këtij Coupe ka një kundërshtim me pamje E36 saj “i përmirësuar” sipas shijes tuaj.
Më shumë >

BMW X5: tuning fun

SUV parë nga X5 BMW (Gjenerata e parë), prodhuar nga 1999 tek 2007 është shumë popullor, për fat të keq edhe Tuners për të goditur një X5 treguar më poshtë: (

Më shumë >

Funny tuning BMW

Originally they were all nice, but it is always the possibility as corruptMë shumë >

APP Europe represents a BMW 1 M power 410 hp

APP Europe představuje BMW 1 M s výkonem 410 koní 1

Recently, a popular object editing becomes a BMW 1 M Coupe and are not far behind Europe APP tuner from Germany, who presented his version of the car. Car has undergone significant changes in both the hood and beyond. Më shumë >

BMW 3er off-road

Over the past week I’ve had two car neteréní remastered on off-road (Opel GT, Citroen DS), and finally all the good we have a BMW 3er (E30) built on the chassis of an off-roader, but unfortunately we do not know what. Më shumë >

BMW Z4 by JM Cardesign

BMW Z4 dostalo nový styl od JM Cardesign 1 - nahled

In the workshops JM Cardesign modified BMW Z4, which has undergone significant changes especially in appearance. Më shumë >