Porsche

Velvet Porsche Panamera


Opsionet rregullatore për Panamera Porsche është i ndryshëm nga kompanitë e panumërta tuning, por çfarë lidhje vetëm të ndryshojë ngjyrën, ose më saktë sipërfaqja e trupit …
Më shumë >

Porsche Cayenne nga Design paraprak


Gjermanisht modifier tuning Dizajn Para se ka përgatitur një paketë të re për aerodinamik Porsche Cayenne Gjenerata e dytë. Packet quajtur PD600 Kit Widebody aerodinamik përfshin një parakolp redesigned përparme, të cilat janë LED dritat bashku me një grilë të ndryshme, modifikuar fenders, parakolp pasme me diffuser, spoiler kulmi dhe disa gjëra të tjera të vogla. Pako Çmimi është € 8,900. Më shumë >

Porsche Cayman nga TechArt

Customizer TechArt shikoi Porsche Cayman re dhe bëri disa ndryshime të. Në vetvete një serial të ri Porsche Cayman është një makinë shumë e bukur, dhe nuk ka nevojë për shumë ndryshime vizuale, të cilat i vendosi rreth TechArt dhe pamja nuk ka ndryshuar shumë, por disa gjëra ndryshuan. Ndoshta më të mëdha të tërhequra 21-inch rrota dhe rear krahut. Modifikuar më tej pamja e pasqyra dera ngjyra dhe Punëve të Brendshme shtuar një numër të detaje portokalli. Teknikisht, TechArt instaluar një shter të ri dhe të reduktuar lartësinë shasi nga 35 mm (në rastin e amortizator PASM vetëm 25 mm). Më shumë >

Pedal Porsche 911 GT3 RS 1:1 (the entire process of production)

If you do not have a sufficiently large bank account for the acquisition of the Porsche 911 GT3 RS crush your head, you can buy a small model and ask him to be on the table. If you’re after but a larger model, and preferably in 1:1 scale and mobile so you have two options either to build a replica based on a different car or to build a lightweight body and chassis to make the parts from bicycles. The advantage of the latter are undoubtedly cost and future operating costs, but will limit speed and roll-out according to your physical condition. If you are interested in treading the Porsche so look at its entire production from the beginningMë shumë >

TechArt Aerodynamic Kit I for Porsche Cayenne

TechArt představuje Aerodynamic Kit I pro Porsche Cayenne

The German car brand porsh an adapter, which is none other than TechArt, introduced enhancements to the Porsche Cayenne, which he called the Aerodynamic Kit I. Më shumë >

Official photograph Porsche 911 (2012)

There were first official photos of the Porsche 911 (991), which will be presented in September at the Frankfurt Motor Show. The new 911 will, sigurisht, the traditional six-cylinder boxer with a capacity of 3.4 litra dhe fuqi 350 hp (Carrera) or 400 hp (Carrera S). Both engines will be combined with the new 7 degrees or manual dual-clutch PDK gearbox with the same number of gears. Më shumë >

Porsche and Lamborghini – link in the reply has the hallmark of exclusivity

Creator replicas herds in their work usually attempt to keep the car on the way supercar. But it is not very frequent that the owner changed his supersport car to another supercar and one such case here we have today. Më shumë >

Porsche 959 Replica

Some models of Porsche are simply legendary. Each type is original and so hard to what has been achieved one of the British editors, who created a replica of the Porsche 959 based on replicas Porsche 356 Më shumë >

Replica Porsche Carrera GT

 

Skilled American took on the work of American popular carthe Pontiac Fiero, and rebuilt it on the German Porsche, in this case, the model Carrera GT. Më shumë >