Renault

Funny Renault Safrane


Në pjesën më të madhe, interesante akordim Renault Safrane, nga e pasme e Corvette dhe të hapur derën e përparme të stilit Lamba në të gjithë të mirë tani, por pjesa e përparme e saj eshte fillimi i përshtatjes cila eshte nje turp. Por pavarësisht paraprakisht të korruptuar është një pjesë mjaft interesante e makinave.
Më shumë >

Funny Renault 9


Renault 9 shohin në rrugë është tashmë mjaft e një gjë e rrallë, kur ju shohin atë më tepër si tubimet veteran, por shih Renotë 9 në akordim kështu që është një margaritar, por në Francë ata gjejnë par. Deri tani shohim në dy copa numër nëntë të trajtuara …
Më shumë >

Funny Renault Clio


Renault Clio makina është mjaft popullor, kështu që sot ne kemi një akordim pak shije qesharake.

Më shumë >

Funny Tuning Renault R 12


This is the tuning of the French Renault R 12 produced between 1970 and 1979th Më shumë >

Renault 5 6×6 (10 photos)

Renault 5 with a drive to all six wheels are definitely just stop.
Më shumë >