Tuning Funny

oct2

Skoda Octavia II – Dragon tuning

oct

Shumë elegante Skoda Octavia II me një kurs 2.0 TDi, se në qoftë se është një shenjë e vërtetë. Më shumë >

Funny Lada Samara


Një nga pjesët më të mira që shkojnë përmes akordim padyshim gjeni shumë makine Lada, konsiderojnë veten këtu. Kjo fun Lada Samara padyshim një nga BITS interesante.
Më shumë >

Toyota Celica ose BMW


Mjaft interesante vjetër Toyota Celica, në të cilat inter alia vuaj front bashkëngjitur dy veshkat në stilin e BMW …
Më shumë >

Funny Renault Safrane


Në pjesën më të madhe, interesante akordim Renault Safrane, nga e pasme e Corvette dhe të hapur derën e përparme të stilit Lamba në të gjithë të mirë tani, por pjesa e përparme e saj eshte fillimi i përshtatjes cila eshte nje turp. Por pavarësisht paraprakisht të korruptuar është një pjesë mjaft interesante e makinave.
Më shumë >

Tuning përbindësh


Ne jemi përsëri tuning një nivel të tillë që ajo nuk e di edhe se çfarë lloj makine është. Vlerësimet, ajo mund të jetë një Camaro vjetër, por edhe diçka krejtësisht të ndryshme … Më shumë >

Crazy Opel Corsa


Opel Corsa është mjaft popullor për një makinë akordim. Këtë herë rreth, por ne kemi dy Corsa çmendur, e cila ia vlen të shohim …
Më shumë >

Daewoo Lanos – tuning mbret fun


Kjo Daewoo Lanos nga Ukraina me siguri do të jetë në mesin e kandidatëve për titullin e Mbretit të tuning. Tashmë nga fronti tregon se kjo do të bëhet i aftë në atë, por shembulli më i madh e stilit dhe elegancës mund të gjenden në pupë, ku me të vërtetë nuk kanë fjalë …
Më shumë >

Honda Civic – bretkocë furishëm


Sot, ne kemi një të vjetër Honda Civic tepër i ndezur në të gjelbër dhe portokalli në brendësi përsëri.
Më shumë >

Funny tuning Pontiac Sunfire


Coupe Pontiac Sunfire në Evropë është makinë krejtësisht i panjohur dhe shikoni se si ajo mund të kthehet kur ai fillon akordim …
Më shumë >