Makina Sport

Rrëzohet Video Supercars


Në këtë video ju do të shihni një të plotë dhjetë minuta e supermakinave aksidentet e trafikut.
Më shumë >

Lamborghini Aventador LP720-4 50 Përvjetor

E shtunë, 20 prill shënon fillimi dhe Shanghai Motor Trego Lamborghini për këtë debutimin show rëndësishëm motorike hapi SuperCar Lamborghini Aventador LP720-4 50 Anniversario që align një edicion special festuar pesëdhjetë vjet të historisë së Automobili Lamborghini. Më konkretisht, Krijimi i Divizionit Automobilistikë, si të prodhuara më parë traktorë Lamborghini janë prodhuar ende sot nga rruga … Më shumë >

Toyota FT-86 Konvertueshme për dokumentet patentë

Toyota GT 86 (Subaru BRZ dhe Lastar FR-S) feston suksesin e shitjes dhe është duke përgatitur një version me një çati kanavacë. Çfarë do të duken version i zbuluar mund të vlerësohet duke shpallur zyrtarisht Koncepti Toyota FT-86 konceptin Hapur, ne supozojmë se versioni i prodhimit nuk do të ndryshojnë shumë. Por koncepti ne vetëm Toyota tërhoqi çati, por këtë javë ka pasur foto të dokumenteve patentë, ku e ardhmja Toyota me çati shtrirë … Më shumë >

Dekret 500 me një motor nga Lamborghini

Po ju lexoni atë të drejtë, Unë me të vërtetë arriti të vihet në një grumbull të përbindësh që ka trupin e Fiat 500 dhe motori i Lamborghini Murcielago. Mekanika e MECCANICA Oemmedi seminarit të kombinohen këto dy makina plotësisht të ndryshme dhe ka krijuar një përbindësh me një motor nga V12 Murcielago Lamborghini me një kapacitet prej 6.2 litra dhe fuqi 580 hp. Më shumë >

Exclusive collection of supercar Bahrain

Exkluzivní kolekce superaut z Bahrajnu 1

Some time ago, flew through the internet images of one luxury garage, where he hid the pieces of a Lamborghini Reventon, Bugatti Veyron, or Saleen S7. Më shumë >

Lavaz GTX-R

Sot, we offer something unique, fast and exclusive. Sports Lavazza GTX-R from Symbol Design. Hopefully, the first sight deceive. It is really as great as it looks? Më shumë >

Crash test Bugatti Veyron

Bugatti Veyron supercar has never officially failed the crash test, which is not unusual for cars in this category. But that does not mean that the development would not let a couple of car Bugatti Veyron mercilessly against the wallMë shumë >

Porsche and Lamborghini – link in the reply has the hallmark of exclusivity

Creator replicas herds in their work usually attempt to keep the car on the way supercar. But it is not very frequent that the owner changed his supersport car to another supercar and one such case here we have today. Më shumë >

Wheelsandmore Audi R8 GT Supersport Edition

Wheelsandmore představil Audi R8 GT Supersport Edition s výkonem 611 koní 1 - nahled

German tuner comes Wheelsandmore styling with another project yesterday, you could read about the Mercedes SLR McLaren 707 Edition, today we meet with the Audi R8 GT Supersport Edition that really increased performance and decreased weight. Më shumë >