Në pjesën më të madhe, interesante akordim Renault Safrane, nga e pasme e Corvette dhe të hapur derën e përparme të stilit Lamba në të gjithë të mirë tani, por pjesa e përparme e saj eshte fillimi i përshtatjes cila eshte nje turp. Por pavarësisht paraprakisht të korruptuar është një pjesë mjaft interesante e makinave.