Modifier Tuning Brabus rindërtuar përshtatjen e tyre të ri të Mercedes-Benz CLA. Pas paraqitjes, nuk ka pasur ndryshime, madje as të pyes veten CLA është në vetvete një makinë shumë e bukur. Prandaj, nuk ishte vetëm një ndryshim në tailpipes shter dhe një zgjedhje e as një 18 “ose 19″ rrota aliazh u, e cila tani është një zgjedhje e pesë dizajne të ndryshme. Version CLA 250 është e pajisur performanc paketën PowerXtra që nxit dalje nga 25 kW (34 hp) tek 180 kW (245 hp) dhe 35 Nm në 385 Nm.