Gjermanisht modifier tuning Dizajn Para se ka përgatitur një paketë të re për aerodinamik Porsche Cayenne Gjenerata e dytë. Packet quajtur PD600 Kit Widebody aerodinamik përfshin një parakolp redesigned përparme, të cilat janë LED dritat bashku me një grilë të ndryshme, modifikuar fenders, parakolp pasme me diffuser, spoiler kulmi dhe disa gjëra të tjera të vogla. Pako Çmimi është € 8,900.